#

Lexo me vëmendje!

Ju lutemi, shtoni pedagogë që japin mësim në një universitet Shqiptar. Të gjithë pedagogët që do të shtohen në sistem do të kontrollohen fillimisht dhe më pas do të aprovohen për t'u publikuar në platformë. Në këtë mënyrë evitojmë emrat e rremë.

Anulo