Universiteti i Tiranës

Theodhori Kule

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


4.0
Shumë e vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Fizike


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Korrekt, serioz dhe kompetent.

Shënime të tjera:
Ne fakt une jam ish student i tij, perpara viteve 90. Rastesisht ndesha kete faqe, dhe nuk mund te mos shprehja konsideraten time.

Raporto March 8, 2021, 3:42 p.m.
  • 1