Universiteti "Luigj Gurakuqi"

Sidite Duraj

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


4.0
Shumë e vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: ANALIZE MATEMATIKE


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

PAVARESISHT VESHTIRESISE SE LENDES, SHPJEGIMI I SAJ DHE KOMUNIKIMI ME STUDENTET KA BERE QE TE KUPTOJME SHUME MIRE LENDEN DHE BAZAT. ESHTE GJITHMONE E DISPONUESHME PER DISKUTIME DHE SHPJEGIME RRETH LENDES

Raporto Jan. 30, 2021, 5:13 p.m.
  • 1