Universiteti "Luigj Gurakuqi"

Rosalba Basho

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


4.0
Shumë e vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Te Drejten Romake


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Leksionet edhe seminaret jane shume te kuptueshme edhe shpjegimi eshte i qarte. Shume e pregatitur.

Raporto April 3, 2021, 9:24 p.m.
Lënda: E drejta Romake


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Shume e komunikueshme, shume e pregatitur, gjithmone e drejte.

Raporto March 30, 2021, 7:02 p.m.
Lënda: E drejte ronake


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Pedagoge shume e pergatitur dhe shume e komunikueshme

Raporto March 30, 2021, 5:31 p.m.
Lënda: E drejta romake


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Eshte nder pegagoget e paketa te Juridikut qe eshte perfekte.

Raporto March 30, 2021, 5:31 p.m.
Lënda: E drejta romake


Vlerësimi: 5.0
Ekstrem e vështirë
Vështirësia: 5.0

Sepse është një pedagoge e sjellshme e përgatitur jashtzakonisht e artikuluar. Ka nje mirkuptim me secilin dhe është njëri i drejt dhe i arsyeshëm

Raporto March 30, 2021, 4:52 p.m.
  • 1