Universiteti Politeknik i Tiranës

Romeo Teneqexhi

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


1.5
Shumë e thjeshtë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Elektroteknike


Vlerësimi: 5.0
E thjeshtë
Vështirësia: 2.0

Big Rom

Raporto July 14, 2021, 1:53 p.m.
Lënda: Elektroteknikë


Vlerësimi: 5.0
Shumë e thjeshtë
Vështirësia: 1.0

Profesor tepër i aftë, me komunikim të shkëlqyer me studentët. Padyshim një njeri me vlera të larta njerëzore, i cili e konsideron profesionin e vet mision.

Shënime të tjera:
Profesor Romeo është iniciator i mësimit në distancë, i cili ka zhvilluar videoleksione pa pagesë në lëndën e tij për gjithë studentët. Për profesionalizmin e shkëlqyer dhe për vlerat e pakundshoqe humane, profesor Romeo Teneqexhi është pedagogu dhe njeriu model për të ka nevojë çdo shoqëri.

Raporto Oct. 25, 2020, 12:39 p.m.
  • 1