Universiteti i Tiranës

Rezarta Demneri

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


4.0
Shumë e vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: MKSh


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Shume e pergatitur!

Shënime të tjera:
Nje prej profesoreve me te pergatitur, te pakorruptuar dhe intelektual.

Raporto Nov. 1, 2020, 2:06 a.m.
  • 1