Universiteti Politeknik i Tiranës

Petrika Marango

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


3.33
E vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Baza Automatike 1,2 dhe Kontroll Procesesh


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Pedagogu eshte shume i perkushtuar dhe i kuptueshem nga studentet.

Raporto March 5, 2021, 2:31 p.m.
Lënda: Baza automatike


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Shume i perkushtuar

Raporto Jan. 29, 2021, 5:35 p.m.
Lënda: Bazat e Automatikes


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Shpjegon me shume profesionalizem dhe te motivon per te studiuar me shume.

Raporto Nov. 1, 2020, 12:37 p.m.
  • 1