Universiteti i Tiranës

Paskal Milo

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


4.0
Shumë e vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Politika e jashtme e shtetit shqiptare


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Eshte me profesionisti qe kam njohur, ka aftesi shume te mira shpjeguese nuk esht i lodhshem, shume korrekt me oraret dhe shume i drejt ne vlersime.

Shënime të tjera:
Profesori me i mire i historise

Raporto Oct. 24, 2020, 2:25 p.m.
  • 1