Universiteti Politeknik i Tiranës

Myrteza Braneshi

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


3.67
Shumë e vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Elektroteknika 1,2,3. Teoria e Fushes Elektromagnetike


Vlerësimi: 5.0
Ekstrem e vështirë
Vështirësia: 5.0

Eshte jashtezakonisht spektakolar.

Shënime të tjera:
Me fat jane ato qe bejne mesim me kete pedagog. Nje nder profesorat me te afte ne Shqiperi.

Raporto March 29, 2021, 10:03 p.m.
Lënda: Teori Fushe Elektromagnetike


Vlerësimi: 5.0
Ekstrem e vështirë
Vështirësia: 5.0

Sepse është një ndër profesorët më të aftë në Shqipëri.

Shënime të tjera:
Dozat e tij të humorit gjatë leksionit, thjesht fenomenale.

Raporto March 20, 2021, 1:01 a.m.
Lënda: Elektroteknikë


Vlerësimi: 5.0
Shumë e thjeshtë
Vështirësia: 1.0

Thjesht perfekt!

Shënime të tjera:
Nuk ka të shterur profesionalizmi dhe humanizmi i tij.

Raporto Dec. 8, 2020, 4:42 p.m.
  • 1