Universiteti i Tiranës

Llesh Lleshaj

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


3.0
E vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Hyrje ne modelim financiar.


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Shpjegon shume thjeshte gjera qe duken tej te veshtira ne pamje te pare.

Shënime të tjera:
Pedagogu me i mire i Ekonomikut!!

Raporto Oct. 26, 2020, 7:41 a.m.
Lënda: Hyrje ne modelim financiar


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Shpjegim shume i qarte dhe vleresim korrekt.

Raporto Oct. 25, 2020, 11:44 p.m.
  • 1