Universiteti i Mjekësisë Tiranë

Laerta Kakariqi

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


2.0
E thjeshtë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Farmakologji


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Nder te paktat pedagoge qe na beri ta duam perseri shkollen e mjekesise. Perkushtimi ndaj mesimdhenies ishte maksimal, ashtu si dhe cilesia.

Raporto March 26, 2021, 10:37 a.m.
Lënda: Farmakologji


Vlerësimi: 5.0
Shumë e thjeshtë
Vështirësia: 1.0

Eshte nder pedagoget me te mira ne UMT

Raporto Oct. 24, 2020, 8:49 a.m.
  • 1