Kolegji Universitar Bedër

Jola Marku

1.0
Keq
Mesatarja e vlerësimeve


1.0
Shumë e thjeshtë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Metoda kerkimore


Vlerësimi: 1.0
Shumë e thjeshtë
Vështirësia: 1.0

Nuk eshte i pergatitur. Nuk ka aftesi shpjeguse dhe mesimdhenese.

Raporto May 6, 2021, 4:43 p.m.
  • 1