Universiteti i Tiranës

Efrosini Kokalari

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


1.0
Shumë e thjeshtë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Kimi e përgjithshme dhe inorganike


Vlerësimi: 5.0
Shumë e thjeshtë
Vështirësia: 1.0

Prof. Dr. Efrosini Kokalari është përkufizim i plotë i njeriut plot aftësi, profesionalizëm e dashamirësi.

Shënime të tjera:
Respekt për punën e saj.

Raporto March 19, 2021, 5:32 p.m.
  • 1