Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë

Bujar Taho

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


4.0
Shumë e vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: E drejta kushtetuese


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Shume i pergatitur, me shume kulture dhe etike, sdo lodhesha kurre se degjuari me dijet dhe kulturen qe percjell.

Raporto March 30, 2021, 11:53 p.m.
  • 1