Universiteti i Tiranës

Artan Borici

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


3.67
Shumë e vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Fizikë


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

U prehtë në paqe profesori i nderuar! Do të mbetet në kujtesën e gjithë studentëve si mishërim i njeriut human dhe me vlera të pashoqe.

Raporto March 30, 2021, 5:35 p.m.
Lënda: Optike


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Sepse eshte nje profesor shume i pregatitur nga ana shkencore. E bene shpjegimin te thjeshte per te gjithe edhe pse lenda ishte shume e veshtire.

Shënime të tjera:
Eshte nje profesor shume i mire dhe i sjellshem. Na vlereso secilin si individ te vecante dhe ne cdo momente mundohej te na bente te ndiheshim mire pavaresisht veshtiresis se lendes.

Raporto March 26, 2021, 9:35 a.m.
Lënda: Fizikë


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Fizikant dhe njeri i shkëlqyer, i cili me profesionalizmin e përkryer arrin t'ua përcjellë studentëve lëndën komplekse të Fizikës në mënyrë tepër elegante.

Shënime të tjera:
Profesori i nderuar, Artan Boriçi, është një shkencëtar, i cili ia ka dalë të jetë pjesë e komunitetit shkencor ndërkombëtar me kontributin e tij të veçantë në shkencën e Fizikës. Si i tillë, profesori meriton vend të nderuar në panteonin e shkencëtarëve dhe elitës intelektuale.

Raporto Oct. 24, 2020, 3:11 p.m.
  • 1