Universiteti i Tiranës

Anxhela Kosta

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


3.0
E vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Bazat e Informatikes


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Pedagoge me te shkelqyer se Anxhela nuk ka. Ndihmon studentet qe kane veshtiresi dhe eshte person shume i kuptueshem.

Raporto March 6, 2021, 4:12 p.m.
Lënda: Nuk është shënuar.


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Nuk është shënuar asnjë përshkrim.

Raporto Dec. 18, 2020, 4:19 p.m.
Lënda: Bazat e informatikes


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Ky vleresim ka ardhur si rrjedhoje e dis faktoreve: 1) Situatat perpiqet ti bej sa me reale ku gjithcka te kuptohet nga te gjithe 2) Shpjegon ne menyre interaktive duke i perfshire ketu dhe studentet Nese do te vazhdoja te shkruaja do te kisha shtuar dhe shume ane te tjera te saj. Por po e mbyll me kaq. Kushdo qe ka bere ose po ben mesim me te do te me kuptoj

Raporto Dec. 9, 2020, 2:22 p.m.
  • 1