Universiteti i Tiranës

Anjeza Licenji

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


1.0
Shumë e thjeshtë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Personalisht me ka dhene disa lende ku mund te permend "E drejta e profesioneve te lira", "Demi kontraktor dhe jashtekontraktor"...


Vlerësimi: 5.0
Shumë e thjeshtë
Vështirësia: 1.0

Prof. Anjeza gjate pandemise ku mesimi u be dhe on-line ka qene nder ato zysha qe ka zhvilluar oren mesimore ne menyren me korrekte dhe te duhur plus ka nje komunikim te shkelqyer me studentet e saj, dhe kjo e ben ate nje pedagoge shume te mire, dhe nje njeri shume te mire.

Shënime të tjera:
Personalisht do e mbaj mend si pedagogen me te mire qe kam njohur ne 3+2 vite universitet.

Raporto April 6, 2021, 3:48 p.m.
  • 1