Universiteti i Tiranës

Andri Koxhaj

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


2.0
E thjeshtë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Aftesi menaxheriale


Vlerësimi: 5.0
E thjeshtë
Vështirësia: 2.0

Jo vetem aftesi menaxheriale! Virtyre,vlera,njohuri,pozitivitet me kete pedagog! Revolucionar dhe shume ndryshe pedagogut tipik ne FE-UT! Eshte fat te njohesh nje person te tille!

Raporto April 4, 2021, 9:22 p.m.
  • 1