Universiteti Barleti

Amir Esmailakhtar

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


3.33
E vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Programim ne web


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Profesor Amiri, ishte nje nga pedagoget e paket qe na ka pergatitur per tregun e punes. Fale mesimdhenjes se tij te shkelqyer dhe metodikave te ndjekura un isha i afte te siguroja lehtesisht nje vend pune jo vetem ne Shqiperi por dhe shtete te tjera.

Shënime të tjera:
Faleminderit profesor Amirit per dedikimin qe ka kundrejt studenteve te vet!

Raporto Oct. 24, 2020, 11:56 p.m.
Lënda: Nuk është shënuar.


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Nuk është shënuar asnjë përshkrim.

Raporto Oct. 24, 2020, 1:47 p.m.
Lënda: Teknologji Interneti, Programim ne Ueb


Vlerësimi: 5.0
E thjeshtë
Vështirësia: 2.0

Profesor Amiri gjendet prane studenteve kur keta te fundit kane nevoje per keshilla te ndryshme, si per sa i perket informatikes, si per ceshtje biznesi, etj.

Raporto Oct. 24, 2020, 12:54 p.m.
  • 1