Universiteti Politeknik i Tiranës

Alfred Daci

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


2.4
E thjeshtë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Analize Komplekse


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Thjeshte i veçante.

Shënime të tjera:
I veçante ne cdo aspekt.

Raporto March 29, 2021, 10:09 p.m.
Lënda: Analize matematike 2


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Perfekt ne cdo aspekt, si per mesimdhenie, si per perkushtim, si per korrektesi, si per komunikim... nuk ja gjen nje te mete!

Raporto March 15, 2021, 8:37 p.m.
Lënda: Analize Komplekse


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Pedagogu eshte shume i perkushtuar dhe i kuptueshem nga studentet

Raporto March 5, 2021, 2:33 p.m.
Lënda: analize c


Vlerësimi: 5.0
Shumë e thjeshtë
Vështirësia: 1.0

e meriton

Shënime të tjera:
fantastik

Raporto Jan. 9, 2021, 9:03 p.m.
Lënda: analize matematike


Vlerësimi: 5.0
Shumë e thjeshtë
Vështirësia: 1.0

sepse eshte fantastik

Shënime të tjera:
asgje flet puna e tij

Raporto Jan. 9, 2021, 11:01 a.m.
  • 1