Universiteti Politeknik i Tiranës

Aida Shasivari

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


3.31
E vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Analize Matematike 3


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Shpjegon ne nje menyre te perkryer.Cdo teme mesimore e trajton sic duhet.Ushtrimet e zgjidhura jane shume te qarta.

Shënime të tjera:
E falenderoj zyshen per punen e saj!!

Raporto Nov. 28, 2020, 9:37 p.m.
Lënda: Algjeber


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Zysh Aida di mjaft mire si te percjelli njohurite e nevojitura per kete lende tek studenti,duke e bere sa me te lehte e me te kuptueshme per te.

Raporto Nov. 28, 2020, 9:35 p.m.
Lënda: Analiza Matematike


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Eshte nje pedagoge shume e zonja dhe e perkushtuar ne punen e saj e cila i shtyn studentet te japin maksiumin e tyre dhe te arrijne rezultate te shkelqyera.

Raporto Nov. 28, 2020, 9:30 p.m.
Lënda: Analize matematike


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Zysh Aida shpjegon dhe artikulon ne nje menyre shume te thjeshtezuar per tu kuptuar nga cdo student ne klase.

Raporto Nov. 28, 2020, 9:25 p.m.
Lënda: Analize matematike


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Nuk është shënuar asnjë përshkrim.

Raporto Nov. 28, 2020, 9:24 p.m.