Universiteti Politeknik i Tiranës

Aida Shasivari

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


3.31
E vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Analize 3


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Shume e qarte dhe e kujdesshme.

Raporto Nov. 29, 2020, 12:20 a.m.
Lënda: Analizen matematike 3


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Zysh Aida eshte nje nder pedagoget me te mira qe kam njohur ne universitet. Eshte shume e strukturuar ne njohurite qe jep dhe shpjegon shume qarte . Ka nje bagazh te gjere dhe cdo paqartesi na e shpjegon me detaje. Eshte shume mirekuptuese dhe e dashur .

Raporto Nov. 28, 2020, 10:19 p.m.
Lënda: Algjeber


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Eshte shume e sakte ne menyren e te shpjeguarit dhe ne organizimin dhe zbatimin e kurrikulumit mesimor

Raporto Nov. 28, 2020, 10:15 p.m.
Lënda: Analize matematike


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

Eshte nje pedagoge shume e pergatitur dhe shume e kuptueshme ne shpjegim

Raporto Nov. 28, 2020, 10 p.m.
Lënda: Analize matematike


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Eshte nje pedagoge shume e pergatitur,e perkushtuar dhe e komunikueshme. Shpjegon shume qarte per te kuptuar cdo student. Mbi te gjitha percjell shume energji pozitive.

Raporto Nov. 28, 2020, 9:51 p.m.