Universiteti Epoka

Ada Cara

5.0
Shkëlqyeshëm
Mesatarja e vlerësimeve


3.33
E vështirë
Niveli i vështirësisë
Vlerëso Pedagogun
Lënda: Business English


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Pedagogia me e mire.

Raporto March 12, 2021, 10:13 p.m.
Lënda: Developing Reading and Writing Skills


Vlerësimi: 5.0
E vështirë
Vështirësia: 3.0

Shpjegim i qarte, i kuptueshem dhe me metoda qe jane teper te efektshme.

Shënime të tjera:
Pedagoge e cila e ben nxenesin per vete, shume e komunikueshme dhe e dashur. E gatshme per te sqaruar cdo paqartesi dhe problematike qe mund te shfaqet.

Raporto March 12, 2021, 10:03 p.m.
Lënda: Business English


Vlerësimi: 5.0
Shumë e vështirë
Vështirësia: 4.0

THE BEST LECTURER AT EPOKA

Raporto Oct. 25, 2020, 9:30 p.m.
  • 1