Gjej pedagogun që po kërkon.

Jani Marka
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Biologjise

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.97

Shiko Pedagogun Vlerëso
Mirela Lika
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Biologjise

Numri i vlerësimeve: 7
Vlerësimi aktual: 4.94

Shiko Pedagogun Vlerëso
Efrosini Kokalari
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Kimise

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.94

Shiko Pedagogun Vlerëso
Rudina Osmanaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Fizikes

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.94

Shiko Pedagogun Vlerëso
Kreshnik Myftari
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Drejtesise
Departamenti I se drejtes Penale

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Persida Asllani
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Letersise

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.94

Shiko Pedagogun Vlerëso
Jostina Dhimitri
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Gjeografise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Bledar Myrtaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Kimise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Skënder Kaçupi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Drejtesise
Departamenti I se drejtes Penale

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Nevila Broli
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Kimise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Hasime Manaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Kimise Industriale

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Ornela Zhilla
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Malvina Marku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Fizikes

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Dhurata Premti
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Kimise Industriale

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Enxhia Sala
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Statistikes dhe Informatikes se Zbatuar

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Sotiraq Dhamo
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Kontabilitetit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Lorenc Ligori
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Sociologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Merita Dollma
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Gjeografise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Linda Mëniku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti i Gjuhesise

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Monika Cenameri
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.97

Shiko Pedagogun Vlerëso
Iris Klosi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Gjuheve te Huaja
Departamenti i Gjuhes Angleze

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.90

Shiko Pedagogun Vlerëso
Kastriot Gjika
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Letersise

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.90

Shiko Pedagogun Vlerëso
Blerta Bodinaku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.90

Shiko Pedagogun Vlerëso
Merita Koka
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Gjeografise

Numri i vlerësimeve: 3
Vlerësimi aktual: 4.89

Shiko Pedagogun Vlerëso
Enkeleda Olldashi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Drejtesise
Departamenti I se drejtes Publike

Numri i vlerësimeve: 4
Vlerësimi aktual: 4.88

Shiko Pedagogun Vlerëso
Bujar Seiti
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Kimise

Numri i vlerësimeve: 4
Vlerësimi aktual: 4.88

Shiko Pedagogun Vlerëso
Erenestina Halili
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Letersise

Numri i vlerësimeve: 6
Vlerësimi aktual: 4.88

Shiko Pedagogun Vlerëso
Matilda Veliu
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Ekonomiksit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.87

Shiko Pedagogun Vlerëso
Artur Baxhaku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Matematikes

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Rudina Vrioni
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Gjuheve te Huaja
Departamenti i Gjuhes Angleze

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.87

Shiko Pedagogun Vlerëso
Erinda Ndreçka
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Arkeologjise dhe Trashegimise Kulturore

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.87

Shiko Pedagogun Vlerëso
Dritan Karadaku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Shkencave Politike

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Albert Sheqi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Gjuheve te Huaja
Departamenti i Gjuhes Angleze

Numri i vlerësimeve: 3
Vlerësimi aktual: 4.85

Shiko Pedagogun Vlerëso
Gledjan Caka
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Bioteknologjise

Numri i vlerësimeve: 3
Vlerësimi aktual: 4.84

Shiko Pedagogun Vlerëso
Eljon Doçe
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Letersise

Numri i vlerësimeve: 4
Vlerësimi aktual: 4.80

Shiko Pedagogun Vlerëso
Petrit Dollani
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 5
Vlerësimi aktual: 4.81

Shiko Pedagogun Vlerëso
Ervin Goci
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Gazetarise dhe Komunikimit

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.80

Shiko Pedagogun Vlerëso
Daniela Kalaja
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.80

Shiko Pedagogun Vlerëso
Lindita Xhanari
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti i Gjuhesise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.80

Shiko Pedagogun Vlerëso
Rozana Rushiti
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti i Gjuhesise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.80

Shiko Pedagogun Vlerëso
Ardian Doka
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti i Gjuhesise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.80

Shiko Pedagogun Vlerëso
Sonila Duka
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Kimise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.80

Shiko Pedagogun Vlerëso
Llesh Lleshaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Finances

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.77

Shiko Pedagogun Vlerëso
Loreta Vallja
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Kimise

Numri i vlerësimeve: 3
Vlerësimi aktual: 4.73

Shiko Pedagogun Vlerëso
Andri Koxhaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.73

Shiko Pedagogun Vlerëso
Hafsa Laçi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Statistikes dhe Informatikes se Zbatuar

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Armela Kromiçi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Drejtesise
Departamenti I se drejtes civile

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Muhamet Zeneli
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Statistikes dhe Informatikes se Zbatuar

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.67

Shiko Pedagogun Vlerëso
Klodian Xhanari
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Kimise

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.64

Shiko Pedagogun Vlerëso
Eda Cauli
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Gjuheve te Huaja
Departamenti i Gjuhes Angleze

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.60

Shiko Pedagogun Vlerëso