Gjej pedagogun që po kërkon.

Universiteti i Tiranës

Fakulteti i Shkencave Sociale

Aleksandër Kocani
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Shkencave Politike

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Blendi Çeka
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Shkencave Politike

Numri i vlerësimeve: 5
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Klejd Këlliçi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Shkencave Politike

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Erika Bejko
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Majlinda Keta
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Filozofise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Merita Poni
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Sociologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Zana Strazimiri
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Filozofise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Arlind Qori
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Shkencave Politike

Numri i vlerësimeve: 3
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Adriana Anxhaku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Filozofise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Alment Muho
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Filozofise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Blerina Hamzallari
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Sociologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Brunilda Zenelaga
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Sociologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Leticja Gusho
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Ledian Rusta
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Filozofise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Fiona Todhri
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Nysjola Dhoga
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Shkencave Politike

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.97

Shiko Pedagogun Vlerëso
Ornela Zhilla
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Lorenc Ligori
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Sociologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Monika Cenameri
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.97

Shiko Pedagogun Vlerëso
Blerta Bodinaku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.90

Shiko Pedagogun Vlerëso
Dritan Karadaku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Shkencave Politike

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Daniela Kalaja
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.80

Shiko Pedagogun Vlerëso
Fatlinda Tahiri
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.60

Shiko Pedagogun Vlerëso
Skerdi Zahaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 4
Vlerësimi aktual: 4.53

Shiko Pedagogun Vlerëso
Marsela Sako
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Shkencave Politike

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.33

Shiko Pedagogun Vlerëso
Klodiana Beshku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Shkencave Politike

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.33

Shiko Pedagogun Vlerëso
Gjergj Sinani
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Filozofise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 2.47

Shiko Pedagogun Vlerëso
Juliana Ajdini
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 1.87

Shiko Pedagogun Vlerëso
Edmond Dragoti
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 1.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Teuta Starova
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Sociologjise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Livia Nano
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Artemisi Shehu
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Irida Agolli
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Migena Buka
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Rudina Rama
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Adem Tamo
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Miranda Spahiu
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Edlira Haxhiymeri
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Aida Goga
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Filozofise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Eglantina Dervishi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Nevila Koçollari
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Aida Goga
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Filozofise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Zyhdi Dervishi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Sociologjise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Elona Dhembo
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Ferit Baça
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Filozofise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Stela Karaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Sociologjise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Gerda Sula
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Orinda Malltezi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Shkencave Politike

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Nada Kallçiu
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Julian Bejko
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Sociologjise

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso