Gjej pedagogun që po kërkon.

Universiteti i Tiranës

Fakulteti i Ekonomisë

Rezart Prifti
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 3
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Jorgo Çipa
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Statistikes dhe Informatikes se Zbatuar

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Tonin Kola
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Ekonomiksit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Rozana Haxhialushi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Marketing-Turizmit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Alba Skendaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Enxhi Turku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Marketing-Turizmit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Gjergji Mulla
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Statistikes dhe Informatikes se Zbatuar

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Nertila Busho
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Genc Alimehmeti
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Viron Zaçe
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Kontabilitetit

Numri i vlerësimeve: 4
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Gentjan Shaqiri
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Enxhia Sala
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Statistikes dhe Informatikes se Zbatuar

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Sotiraq Dhamo
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Kontabilitetit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.93

Shiko Pedagogun Vlerëso
Matilda Veliu
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Ekonomiksit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.87

Shiko Pedagogun Vlerëso
Petrit Dollani
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 5
Vlerësimi aktual: 4.81

Shiko Pedagogun Vlerëso
Llesh Lleshaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Finances

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.77

Shiko Pedagogun Vlerëso
Andri Koxhaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.73

Shiko Pedagogun Vlerëso
Hafsa Laçi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Statistikes dhe Informatikes se Zbatuar

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Muhamet Zeneli
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Statistikes dhe Informatikes se Zbatuar

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.67

Shiko Pedagogun Vlerëso
Arjan Tushaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Ekonomiksit

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 4.50

Shiko Pedagogun Vlerëso
Kozeta Sevrani
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Statistikes dhe Informatikes se Zbatuar

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.40

Shiko Pedagogun Vlerëso
Zhaneta Ndregjoni
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Marketing-Turizmit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 3.47

Shiko Pedagogun Vlerëso
Esmeralda Shehaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Ekonomiksit

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 3.14

Shiko Pedagogun Vlerëso
Raimonda Duka
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Ekonomiksit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 4.67

Shiko Pedagogun Vlerëso
Suela Thimo
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Ekonomiksit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 1.53

Shiko Pedagogun Vlerëso
Suzana Panariti
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Etleva Leskaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Brikena Leka
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Finances

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Xheni Rusi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Lindita Gjika
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Kontabilitetit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Adela Karapici
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Ekonomiksit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Saimir Sallaku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Finances

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Glediana Zeneli
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Statistikes dhe Informatikes se Zbatuar

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Vjollca Pananjoti
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Marketing-Turizmit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Iris Beleraj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Ekonomiksit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Martin Serreqi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Edlira Luçi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Finances

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Fatmir Memaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Statistikes dhe Informatikes se Zbatuar

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Nertila Çika
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Kontabilitetit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Doriana Matraku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Ekonomiksit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Blisard Zani
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Finances

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Kreshnik Vukatana
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Statistikes dhe Informatikes se Zbatuar

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Ermelinda Tolica
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Marketing-Turizmit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Olta Milova
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Ekonomiksit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Hysen Çela
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Gentiana Sharku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Finances

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Areti Stringa
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Statistikes dhe Informatikes se Zbatuar

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Jolta Kacani
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Kontabilitetit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Sllavka Kurti
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Igli Tola
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Finances

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso