Gjej pedagogun që po kërkon.

Ferdinand Bego
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Biologjise

Numri i vlerësimeve: 3
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Leticja Gusho
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Pedagogjise-Psikologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Nertila Busho
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Brunilda Kondi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Gjuheve te Huaja
Departamenti i Gjuhes Angleze

Numri i vlerësimeve: 5
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Brunilda Zenelaga
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Sociologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Ledian Rusta
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Filozofise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Arbër Ceni
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Informatikes

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Iris Pojani
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Arkeologjise dhe Trashegimise Kulturore

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Elvana Shtepani
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Gjuheve te Huaja
Departamenti i Gjuhes Angleze

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Nadia Rusi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Drejtesise
Departamenti I se drejtes Publike

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Artan Puto
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Arkeologjise dhe Trashegimise Kulturore

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Genc Alimehmeti
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Elson Cibaku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Informatikes

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Mynyr Koni
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Biologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Meljana Bregu
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Historise

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Fiona Todhri
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Numri i vlerësimeve: 0
Vlerësimi aktual: Nuk ka

Shiko Pedagogun Vlerëso
Erjon Agolli
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Gjuheve te Huaja
Departamenti i Gjuhes Angleze

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Albana Deda
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti i Gjuhesise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Redjola Manaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Matematikes

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Klementina Puto
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Bioteknologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Viron Zaçe
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Kontabilitetit

Numri i vlerësimeve: 4
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Anila Mitre
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Biologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Esmeralda Subashi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Gjuheve te Huaja
Departamenti i Gjuhes Angleze

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Elsa Skënderi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti i Gjuhesise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Pranvera Lazo
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Kimise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Arjana Ylli
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Bioteknologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Aleksandër Kocani
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Shkencave Politike

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Besnik Çerekja
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Drejtesise
Departamenti I se drejtes Penale

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Fatma Shijaku
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Gjuheve te Huaja
Departamenti i Gjuhes Angleze

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Rexhep Shkurti
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Bioteknologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Blendi Çeka
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Shkencave Politike

Numri i vlerësimeve: 5
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Engjell Likmeta
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Drejtesise
Departamenti I se drejtes Penale

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Irena Kapo
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Gjuheve te Huaja
Departamenti i Gjuhes Angleze

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Alma Shehu
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Kimise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Aida Dervishi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Bioteknologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Fjoralda Bakiri
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Biologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Lili Sula
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Letersise

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Lirime Çukaj
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Drejtesise
Departamenti I se drejtes Penale

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Klesta Hysi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Drejtesise
Departamenti I se drejtes Publike

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Klejd Këlliçi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Shkencave Politike

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Ardiana Kastrati
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Gjuheve te Huaja
Departamenti i Gjuhes Frenge

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Aleko Miho
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Biologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Ermal Baze
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Historise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Stela Papa
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Bioteknologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Rezart Prifti
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise
Departamenti i Manaxhimit

Numri i vlerësimeve: 3
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Gëzim Bara
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Biologjise

Numri i vlerësimeve: 2
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Anila Sema
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti i Gjuhesise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Artan Trebicka
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Shkencave te Natyres
Departamenti I Biologjise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Zylyftar Bregu
Universiteti i Tiranes
Fakulteti I Historise dhe Filologjise
Departamenti I Gazetarise dhe Komunikimit

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso
Majlinda Keta
Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Shkencave Sociale
Departamenti i Filozofise

Numri i vlerësimeve: 1
Vlerësimi aktual: 5.00

Shiko Pedagogun Vlerëso