SHFLETO BLOGUN

Lexo përditësimet më të reja si edhe artikujt tanë më të fundit që kanë lidhje me universitetin dhe studentët!

Çfarë është VleresoPedagogun.al

Nga gevio | Oct. 22, 2020, 5:33 p.m.

VleresoPedagogun.al është një platformë online e cila ju mundëson të shtoni pedagogët tuaj në platformë dhe më pas t'u jepni atyre notën q

Lexo të plotë →